oh my DOT

#55 Connecting
the dots

Connecting the dots #55

Fakt?

Zvláštne, že aj keď vieme, že tie telá na Instagrame sú upravené, tvár je prebehnutá filtrom a zázračné produkty nefungujú až tak zázračne, aj tak sa porovnávame, sledujeme a tajne, niekedy menej tajne, závidíme. Čo sa s nami deje? 🙂

Marketing a médiá

#1 Gucci launchuje akadémiu pre hráčov e-športu. Gucci, chápete?

#2 Prezentujte ako PRO. Naučíte sa to vďaka tipom od skúsených stratégov z BBH.
 
#3 Tieto appky zaujímajú Gen Z momentálne najviac. Nájdete medzi nimi aj špecialitku – spojenie TikToku a Tindra. Svojho partnera či partnerku si vyberáte na základe videí.

#4 90 % top značiek v Amerike (s priemerným rozpočtom na reklamu 50 miliónov dolárov) uznáva nesúlad ich kreatívy s mediálnou stratégiou. Och, kedy už začneme robiť veci poriadne?

#5 Čooo! To, o čom sa šepká už dlho, sa stalo realitou. Sheryl Sandberg opúšťa META. Prečo a čo to znamená pre túto kontroverznú spoločnosť, zhŕňa Verge.

#6 Tento druh marketingu nevie zmiznúť z povrchu zemského… „I believe so much in the mission of Beyond Meat that I’ve stepped in to help with my greatest asset,” says Kim Kardashian. „My taste.”
Fanúšikovia rýchlo detekovali, že Kim v reklame jedenie Beyond produktov iba predstiera.

Život

#1 Kto ešte nepostrehol… V Texase nemôžete vlastniť viac ako 6 vibrátorov. A čo zbraní? Hocikoľko.

#2 Kto používa pozdrav „na stráž“? Kto chce ľudí obesiť alebo ich posiela do plynu? Aj na tieto otázky vie odpovedať nástroj Blbec.online, na ktorom pracuje už 15 Slovákov.

#3 Týchto 10 zamestnávateľom hradí dovolenky svojim zamestnancom. Fíha, bude to nový štandard?

#4 Zaujíma vás hocijaká štatistika o Bratislave? Opendata je miesto, kde nájdete všetko.

#5 Najkrajší dokument za posledné obdobie. Andy Warhol Diaries neprezentuje iba umelca, ale dobu, v ktorej žil, so všetkým, čo k jeho noblesnému životu patrilo.

Populárny content mesiaca: Oslávte Pride Month článkom o legendárnom Rainbow Angelovi.

Vidíme sa o dva týždne,
M.