oh my DOT

#54 Connecting
the dots

Connecting the dots #54

Pre koho to robíme?

Je až hrozivé, ako často si túto otázku musíme pripomínať v našej branži.
Väčšina debát sa pritom končí tým, že „ty nie si cieľovka“. A v skutočnosti by sa tam mali začať.

Marketing a médiá

#1 Content nie je king. Obsah a prístup k obsahu boli strategickou pákou pre tech. Nie som si istý, či je to stále pravda.

#2 M&M zverejnilo zaujímavý prieskum o postoji Čechov k planéte a čo sú schopní obetovať pre väčšie dobro. 

#3 Ak chceme udržať našu myseľ aktívnu, sú potrebné nové informácie naprieč všetkými oblasťami od popkultúry, biznisu, technológie až po psychológiu. Tu nájdete celkom zaujímavé zdroje.

#4 New York Times zverejnil výsledky prvého kvartálu ’22. Hovoria o výraznom vplyve Wordle na počet nových subscriberov. NYT nám kontinuálne dokazuje, ako transformovať svoj tradičný biznis v digitálnej dobe.

#5 Gen Z môže dostať Tumblr späť na výslnie. Priťahujú ich starodávne funkcie a jednoduchosť. Značky ako Netflix a Disney+ už využívajú výhody „novej“ platformy.

Život

#1 Japonské anime aktuálne patrí medzi najpopulárnejšie žánre. Jednou z najzaujímavejších skutočností, ktoré sa objavili, je, že japonské anime môže byť celosvetovo najodolnejšia forma populárnej zábavy.

#2 Pridávanie rastlín do vášho domova nie je vždy také jednoduché, ako to vyzerá. Môžu sa scvrknúť a zomrieť. A aj keď žijú, možno u vás doma nevyzerajú tak dobre ako na Instagrame. Tento článok vám s tým trocha pomôže.

#3 Nádherná, ľudsky ovládaná platforma odporúčaní na objavovanie novej hudby: „Všetky hudobné videá uvedené na webovej stránke majú na YouTube menej ako jeden milión pozretí. Keď počet pozretí videa prekročí tento limit, video sa odstráni z knižnice. Týmto spôsobom sa knižnica bude neustále vyvíjať, aby predstavovala menej populárne/podceňované hudobné videá.“ 

#4 60 spôsobov, ako byť aspoň trocha šťastnejšími. Od konkrétnych až po abstraktné, sú to bežné nápady ako zmeňte font, počúvajte country hudbu alebo postavte kŕmidlo pre vtáky.

#5 Pomaľované ulice zachraňujú životy.

Populárny content mesiacaKrížový výsluch Dr. Shannon Curry

Ostávajte zdraví, priatelia.
Nabudúce píše Monča.
P.